Skip links

Vrei să trăiești mai bine?

Emoțiile sunt reflexe.

Dacă ceva ne bucură, reacționăm în măsură. Dacă ceva ne întristează…

Before
After

Reacțiile la stări mai puțin bune (trăim tristețe, frică sau furie, stres sau anxietate), reflexe la stimuli exteriori și interiori, au intensități diferite și frecvențe variabile: le putem trăi în fiecare zi sau o dată la ceva timp.

Și, pentru că le trăim, ajungem ca ele să ne trăiască pe noi, adică ajungem să arătăm și să ne simțim în virtutea a ceea ce întâmplă cu noi: începe să ne doară spatele, umerii sau capul, ne trosnesc genunchii, suntem mai mereu obosiți, nervoși sau anxioși, libido-ul scade dramatic, nu mai avem chef de nimic.

Acestea sunt puține din multele manifestări care pot apărea ca urmare a unui tumult emoțional și/sau mental. Tot ceea ce simțim și gândim, tot ceea ce trăim se ventilează în corpul fizic, se răsfrânge asupra acestuia, ca unic recipient de deversare a unui prea plin mental și emoțional.

În lupta dintre emoție și gând, corpul fizic plătește o foarte mare notă de plată.

Avem nevoie de emoții noi, de emoții care să ne ajute corpul să se reechilibreze. Iar ca să punem ceva nou în noi, trebuie să facem curat. Nu poți reamenaja fără să nu renunți la o parte din mobilă, pentru că altfel transformi casa în depozit.

Tehnica PDTR este cea care, după mii de pacienți tratați, ne confirmă eficiența în a reechilibra relația dintre sistemele mental, emoțional și fizic.

Acesta este răspunsul de care avem nevoie. O resetare completă.

Acest website foloseste cookie-uri pentru a imbunatati performanta!