Skip links

Vrei răspunsuri clare?

Ajungi acasă și găsești apă pe jos. Prima dată ștergi cu ceva, să strângi apa. Apoi ce faci?

Daca te concentrezi doar pe simptom, pierzi imaginea completă.

Când vii acasă și găsești apă în baie, o strângi cu o lavetă și totul e uscat. Dar te oprești aici?

Dacă mergi mai departe (ceea e și de dorit), identifici unde este cauza și o remediezi, poți fi sigur ca vei avea podeaua curată și uscată pe termen lung.

Așa este și la organism. Caut cauza, găsesc tratamentul corect și rezolv efectul care este egal cu simptomele percepute.

Efectul Domino

domino

Ne doare un umăr. Mergem la reumatolog, la ortoped, la RMN sau CT, facem masaj, ventuze, curenți. Tratăm umărul și durerea nu dispare. Unde am greșit?
Durerea localizată într-o zonă a corpului poate fi un semn că altă parte suferă. Atunci când protejăm o zonă sensibilă (încheietura mâinii, un cot care nu funcționează, un genunchi fragil), vom compensa, în mișcare, cu altă parte. Astfel apar dureri și nu știm de la ce…
Umărul ne poate durea și pentru că, undeva în corpul nostru, o emoție s-a localizat cândva, a rămas acolo și nu am procesat-o la timp. O emoție de frică sau anxietate ne poate determina corpul să stea mereu în stres, vigilență, cu spatele încordat și umerii strânși.

Efectul domino este negativ și pozitiv.
Negativ: o zonă care nu funcționează poate determina dezechilibrul întregului sistem.
Pozitiv: odată ce reechilibrăm cauza, acea zonă ascunsă care a produs căderea sistemului, toate piesele se pun automat la loc.
Simplu, nu?

Suntem o clinică a fericirii.

fericire-2

Tratăm pacienți care nu au rezultatele dorite în alte discipline medicale, care au încercat diferite abordări și nu sunt bine.
Oferim o a doua opinie medicală atunci când vorbim de diagnostice radicale, cum ar fi o cură chirurgicală a herniei de disc sau alte recomandări de intervenții puternic invazive.

Vedem mereu dincolo de ce s-a făcut, de metoda de tratament clasică.
Pentru că ne uităm la pacient și la povestea lui. Ce a trăit el este un indicator subtil și clar pentru ce suferințe are în prezent.

Acest website foloseste cookie-uri pentru a imbunatati performanta!