Skip links

Ești stresat sau sănătos?

Corpul nostru resimte fiecare șoc emoțional. Și se comportă ca atare

Scroll

A fost odată…

A fost odată o pacientă de 39 de ani, profesionistă în domeniul performanței umane, coach și trainer. O cheamă Maria și era în brain fog…

Pe scurt:

Munca mea, ca specialist în PDTR, presupune să ajut pacienții să ajungă din nou la parametrii inițiali, ca apoi, odată stabilizați, să își poată face update permanent.

Lucrez cu precădere cu pacienți afectați de provocările vieții cotidiene, performeri în domeniul lor, care ajung însă la un nivel de oboseală, stres și supraîncărcare, încât corpul pur și simplu cedează.

Abordarea mea – consultația

La consultația inițială am făcut un check din punct de vedere funcțional:

  • Neurologic lucrurile stăteau bine.
  • Fizic: capacitate la 70%, avea unele dureri, dimineața se trezea obosită, iar la amiază resimțea somnolență.
  • Emoțional: 60% din normal, pierduse senzația de a resimți plăcere și bucurie din experiențele familiare și avea, aproape mereu, o stare de iritabilitate.
  • Mental: aici lucrurile stăteau cel mai rău: 50% din normal, capacitate de concentrare redusă, tulburări de memorie de scurtă durată, procrastinare
  • Cauza: reacțiile emoționale exagerate, învățate în copilărie, la anumiți stimuli emoționali.

Tratamentul

Tratamentul a însemnat 3 ședințe de PDTR de câte 50 de minute, la distanțe de 3 săptămâni între ele.

După prima ședință

Inconștient, și-a activat un tipar de a face lucrurile mereu perfect, tipar care o epuiza, pentru că nu avea setate limite față de ceea ce înseamnă perfect.

Corpul fizic intra într-o buclă eternă care îi consuma resursele.

Resetare completă de soft. Odată ce am găsit sursa tiparului din copilărie, de a face perfect totul, am corectat reacțiile fiziologice, am șters tiparul și am echilibrat fizicul.

După a doua ședință

Fizicul a urcat la 75%, emoționalul la 75% și mentalul la 70%. A dispărut starea de iritabilitate, și-a crescut randamentul de la monotasking la 2-3 taskuri (optim sunt 4-6).

Am reglat reacțiile fizice și am făcut terapie viscerală.

După a treia ședință

Fizicul a ajuns la 85%, emoționalul la 90% și mentalul tot la 90%. Am recalibrat reacțiile emoționale la anumite evenimente din trecut.

Upgrade complet.

Acum: Maria vine periodic la o ședință de PDTR, la colegul meu, Marius Goarză. Vine doar pentru upgrade, corpul ei a învățat deja tehnica și reacționează rapid și foarte bine. Maria își dă seama că are nevoie de o nouă ședință atunci când simte ceva vechi, doar că la dimensiuni mult mai mici: oboseală, focus scăzut, iritabilitate sau somn agitat.

Acest website foloseste cookie-uri pentru a imbunatati performanta!