Skip links

Bună! Sunt Doctor Orest.

Ca să pot ajuta un pacient, trebuie să îl înțeleg mai întâi: ce trăiește, ce simte, cum arată o zi de-a lui, o lună sau un an, dacă poate face o genuflexiune.

Aleg să mă uit peste investigații abia după ce am stat de vorbă, pentru că nu tratez diagnostice scrise pe hârtii. Tratez oameni, care simt emoții, care trăiesc în stres, care au parte de șocuri emoționale, drame sau traume.

Sunt Doctor Orest Bolbocean sau, cum îmi spun aproape toți pacienții, Doctor Orest.

Îmi place la nebunie ceea ce fac și îmi place să descopăr, cu fiecare pacient, ceva ce încă nu știam despre fabuloasă ființă care este omul. Sunt în top 5 specialiști mondiali în tehnica PDTR și predau această tehnică în România împreună cu Jose Palomar, fondatorul acesteia.

Vin dintr-o familie de medici: bunicul a fost medic psihiatru, bunica mea a fost medic și a profesat ca asistent medical, mama este medic de familie, medic homeopat, Președintele Ligii de Homeopatie din Republica Moldova, mătușa mea este medic neurolog, terapeut manual, cu experiență medicală în Policlinica Prezidențială din Moscova. Tatăl meu este inginer, însă consider că și asta e tot medicină, pentru că medicină are multă matematică în ea.

Am peste 10.000 de pacienți consultați și tratați și mai mult de 70% din pacienții mei vin din recomandări.

Lucrez de aproape 10 ani cu aceeași echipă de terapeuți ultraspecializați și nișați pe probleme specifice. Investesc permanent în propria formare și în formarea membrilor echipei, valoarea individuală a fiecărui specialist din clinică trecând de 10.000 euro investiți anual în cursuri.

Sunt medic neurolog și doctor în științe medicale, asistent universitar și cercetător, coordonatorul Clinicilor Empatio.

Studii și competențe

2006 – Medic neurolog, Universitatea de Medicină și Farmacie „Gr. T.Popa” Iași, Facultatea de Medicină

2011 – Doctor în Științe Medicale

2013 – Fondator Clinica Empatio

2015 – Homeopatie

2017 – Kinesiologie Aplicată

2018 – Certificare în PDTR

Competențele în discipline colaterale au fost dobândite internațional: Italia, Elveția, Ucraina, UK, Mexic, Rusia, Franța, SUA.

Rezultate remarcabile, prin PDTR, în tratarea
afecțiunilor precum:

  • Stres și randament scăzut
  • Burnout și brainfog
  • Capacitate redusă de concentrare
  • Insomnie și somn agitat
  • Răspunsuri emoționale exagerate
  • Libido scăzut
  • Dureri în diferite zone
  • Oboseală

Cu măcar una de mai sus te confrunți și vrei să fii bine?  
Scrie-mi și echipa mea te va contacta.
Vei simți schimbarea după prima ședință.

orest@doctororest.ro
Acest website foloseste cookie-uri pentru a imbunatati performanta!